Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σκληρή γλώσσα από Πατέρα στην Παιανία

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Νικόλας Πατέρας στους παίκτες κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Παιανία. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τους… έτριξε τα δόντια για την εμφάνισή τους στο ματς με την ΑΕΚ και απαίτησε να συμμορφωθούν αγωνιστικά αρχής γεννώμενης από το αυριανό ματς Κυπέλλου με την Κοζάνη και βέβαια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» πήγε στην Παιανία και πριν από την προπόνηση συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και έθεσε όλους προ των ευθυνών τους. Ο κ. Πατέρας έχει παράπονα γενικά από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, καθώς και από κάποιους ακριβοπληρωμένους παίκτες που σε καμία περίπτωση δεν αποδίδουν σύμφωνα με την πραγματική τους αξία.

Ο τρόπος που ο Παναθηναϊκός έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ, η έλλειψη πάθους και γενικά η απαράδεκτη συνολική εικόνα που παρουσίασε ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τον κ. Πατέρα, ο οποίος δίνει μια τελευταία ευκαιρία στους παίκτες. Τους ζήτησε να παρουσιαστούν σοβαροί, να κάνουν τα πάντα για να φθάσουν στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και τους προειδοποίησε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα λάβει σκληρά μέτρα.

«Ένοιωσα ντροπή από αυτά που είδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε με κάτω τα χέρια και αν είχατε τον ελάχιστο ποδοσφαιρικό εγωισμό η εμφάνισή σας θα ήταν διαφορετική. Αν με τον Ολυμπιακό παρουσιάσετε παρόμοια εικόνα, τότε θα λάβω αυστηρά μέτρα» είπε κ. Πατέρας στους παίκτες και πρόσθεσε: «Από εδώ και στο εξής περιμένω να δείξετε την πραγματική σας αξία και πιστεύω όλοι σας να έχετε στο μυαλό σας τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήρθε πλέον η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να παρουσιαστείτε δυνατοί στο γήπεδο».

Οικογενειακή τραγωδία για Σιμάο

Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο αδερφός του Σιμάο. Ο αμυντικός μέσος των «πράσινων» ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θα δώσει το «παρών» τόσο στο ματς με την Κοζάνη, όσο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζήτησε να πάρει άδεια μετά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...