Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους, νίκη για τον ΠΑΟΚ

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε να πάρει τους βαθμούς της νίκης ο ΠΑΟΚ. Τελικά, με υπηρεσιακό προπονητή (Χάβος) στον πάγκο, η ομάδα του Ζαγοράκη επικράτησε εύκολα (3-1) του Πανιωνίου.

Ενα παιχνίδι που διεξήχθη στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα. Εστω και χωρίς κόσμο στις εξέδρες, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ήταν ορμητικός στην αρχή του αγώνα. Μέσα σε ένα 15λεπτο είχε «καθαρίσει» το ματς.

Στο 8' ο Σαλπιγγίδης -από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ- έγινε κάτοχος της μπάλλας, καλό γύρισμα και ο Μουσλίμοβιτς από κοντά το 1-0. Λίγο αργότερα, στο 11', σέντρα ο Σακελλαρίου και σουτ στην κίνηση ο Σαλπιγγίδης για το 2-0! Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και ο Μάχο αντέδρασε έξοχα στο 15' σε σουτ του Σαλπιγγίδη και στο 16' σε κεφαλιά του Κοντρέρας. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να μειώσει στο 30', αλλά ο Ριέρα σε κενή εστία δεν αξιοποίησε γύρισμα του Τσότσαλιτς. Και στο 34', ο Φωτάκης με σουτ πέτυχε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατά πολύ. Τελικά, ο Πανιώνιος έκανε το 3-1 στο 77' με κεφαλιά του Μανιάτη, κατόπιν κόρνερ του Γουνδουλάκη.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου).

Κίτρινες: Φωτάκης, Βιτόλο, Μανιάτης.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (65' Κριστιάνο), Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης (84' Ζουέλα), Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς (31' Φιλομένο), Σακελλαρίου, Ιβιτς, Φωτάκης.

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ομο (38' Σιόβας), Ριέρα, Βαρό, Χίκα, Κουμουρτζί, Γουνδουλάκης(78' Σαλαλί), Κοντοές, Τσότσαλιτς(82' Μπάλαμπαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...