Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ: Αυτή είναι η ΑΕΚ που θέλουμε

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης ισχυρίστηκε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη των αντιπάλων της και δίκαια πήρε τη νίκη, αν και παραδέχθηκε πως έχει αδυναμίες.
«Η ΑΕΚ μπήκε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσει και το έδειξε στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η ΑΕΚ που θέλουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και να δουλέψουμε πολύ, ώστε να μην μας λείπει το οξυγόνο στο τέλος των αγώνων. Σήμερα κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα επειδή δουλέψαμε με την καρδιά. Χρειαζόμαστε όμως κι άλλα στοιχεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά θα συνεχίσω να απαιτώ από αυτούς. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξίες, που θα δουλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έχω υποχρέωση να δουλέψω ώστε να φτιάξουν τα πράγματα», τόνισε.
«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, με περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να κρύψω τις αδυναμίες μας σαν ομάδα και η προσπάθεια που κάναμε σε όλο τον αγώνα φάνηκε στο τέλος», πρόσθεσε αργότερα.
Πάντως, ο Χιμένεθ δεν δίστασε να συγχαρεί τον αντίπαλο του προπονητή, Βαλβέρδε, λέγοντας: «Για μένα σαν ποδοσφαιριστής ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με ποιότητα και ευφυΐα, αλλά και σαν προπονητής πάντα κάνει πολύ δύσκολο το έργο μου, γιατί είναι πολύ καλός στη στρατηγική. Όταν πρέπει να πω κάτι κακό για έναν συνάδελφο, σωπαίνω. Αν πρέπει να μιλήσω για έναν προπονητή σαν τον κ. Βαλβέρδε, θα σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...