Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο Άγιαξ τιμώρησε δικό του παίκτη για χτύπημα σε αντίπαλο

Άλλα ήθη και έθιμα, διαφορετική κουλτούρα και αντίληψη των πραγμάτων. Στην Ολλανδία, όπου ο Άγιαξ τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού δυο αγωνιστικών δικό του ποδοσφαιριστή επειδή χτύπησε εκτός φάσης το Σαββατόβραδο αντίπαλο παίκτη, αλλά ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε και δεν τον απέβαλλε! Και μάλιστα, τιμώρησε όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον Ουρουγουανό σταρ Λουίς Σουάρες που πέτυχε τρία γκολ το καλοκαίρι στο Μουντιάλ.

Ο Σουάρες χτύπησε στον ώμο τον ποδοσφαιριστή της PSVΑϊντχόφεν, Οτμάν Μπακάλ, στη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα δεν περιορίστηκε στο χτύπημα, αλλά στη συνέχεια τον ...δάγκωσε κιόλας στον ώμο και μετά το ματς ο Μπακάλ έδειχνε σε όλους τη δαγκωματιά! Ο ίδιος ο Σουάρες, πάντα μετά τον αγώνα παρουσιάστηκε αμετανόητος και δεν παραδέχτηκε ότι έσφαλε.

Αντιθέτως η διοίκηση του Άγιαξ ανακοίνωσε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ότι τιμωρεί με δυο αγωνιστικές τον Σουάρες ενώ του επιβάλλει και χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα εκχωρηθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο Σουάρες θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος με Φένλο (Κυριακή) και Ναϊμέγκεν, την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι, πάντως, διαθέσιμος, για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο "Αμστερνταμ Αρίνα".

Με βάση το βίντεο του αγώνα και τα δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί και από την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας. ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...