Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Έρχονται στο Καραϊσκάκη οι “φίλοι του Ζιντάν και του Ρονάλντο”

Ο όγδοος αγώνας των “Φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο” θα διεξαχθεί φέτος στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στις 15 Δεκεμβρίου (21:15) ομάδα επίλεκτων άσων του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και τα έσοδα θα διατεθούν για την καταπολέμηση της φτώχιας.

Ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο αναμένεται να κινητοποιήσουν πάλι μεγάλους άσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως έγινε και τα προηγούμενα επτά χρόνια. “Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τους Πρέσβεις Καλής Θέλησης Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα Ηνωμένα Έθνη, ούτως ώστε να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να συγκεντρώσουμε χρήματα για αυτούς που συχνά λησμονούνται πολύ σύντομα δήλωσε η Έλεν Κλαρκ, διοικητικό στέλεχος των  Ηνωμένων Εθνών.

“Έχοντας πέντε ακόμη χρόνια για να επιτευχθούν οι οχτώ στόχοι που έχουμε θέσει, ελπίζω ότι αυτός ο 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας θα βοηθήσει στην κατανόηση της ανάγκης που υπάρχει να ενωθούμε όλοι άμεσα στην παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχειας” είπε ο Ζιντάν.

Ο μεγαλομέτοχοςτης ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο, στη μάχη κατά της φτώχειας αλλά και της κινητοποίησης των λαών για την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας.

Τα μισά έσοδα του “Αγώνα κατά της Φτώχειας” θα διατεθούν στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΟΗΕ για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Αϊτής και των πλημμυροπαθών του Πακιστάν. Ο Ολυμπιακός, θα διαθέσει το μερίδιό του σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, όπως η «Αργώ», η Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, μέσω της εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...