Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός Ζιλμπέρτο: «αλλού χάθηκε η πρόκριση»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θεωρεί πως η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε άλλα παιχνίδια και όχι σε αυτά με την Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος μέσος είπε ακόμα πως οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ΟΑΚΑ δεν κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν ούτε ένα γκολ.
Αναλυτικά είπε: Για τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα: "Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο μετά την ήττα και τον αποκλεισμό μας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας από αυτό το παιχνίδι, είναι πως κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλαμε μία νίκη στους ομίλους, γιατί είναι κάτι που μας λείπει και είναι απογοητευτικό για εμάς".
Για τα αίτια του αποκλεισμού: "Η διοργάνωση είναι δύσκολη. Εάν δεν πάρεις στην έδρα σου τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι, όπως εμείς που χάσαμε την ευκαιρία με τη Κοπεγχάγη και τη Ρούμπιν Καζάν, είναι πολύ δύσκολο να προκριθείς. Είναι πολύ δύσκολο μετά να παίξεις εκτός έδρας και να νικήσεις. Για αυτό είναι πάρα πολύ απογοητευμένος. Είναι η πρώτη φορά που αποκλείομαι από τη φάση των ομίλων".
Για το ντεμπούτο του Φερέιρα: "Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Ζεσουάλδο. Μόλις ήρθε στην ομάδα. Χρειάζεται χρόνο να περάσει τις ιδέες του, να βρει τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Ας περιμένουμε και θα δούμε. Εμείς ως ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεργαστούμε μαζί του και να του δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια, προκειμένου να βελτιωθεί η ομάδα".
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε στόχους σε όλες τις διοργανώσεις. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός νίκησε, πέρασε τρεις βαθμούς μπροστά, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και το σημαντικότερο είναι ότι έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Είναι καθαρά δικό μας θέμα, να κάνουμε τη δουλειά μας με το σωστό τρόπο, να νικήσουμε τα παιχνίδια που πρέπει και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει βαθμούς. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς, είναι να νικήσουμε τα παιχνίδια μας. Εάν το πετύχουμε αυτό, δεν έχουμε λόγο να κοιτάμε τον αντίπαλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...