Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Βασίλης Τσιάρτας: «Θαύμαζα τον Guardiola από τότε που ήταν προπονητής μέσα στο γήπεδο» (video)

Το θαυμασμό του για τον Pep Guardiola εξέφρασε με δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση ο Βασίλης Τσιάρτας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Barcelona για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League 2010-2011. Ο «El Mago» της Sevilla επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμειναν οι Καταλανοί στην Αθήνα και είχε συνομιλία με τον προπονητή των Blaugrana, με τον οποίο είχε τεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος μέσα στο γήπεδο κατά τη δεκαετία του ‘90 στην Primera Division.
«Πάντοτε είναι ωραίο να συνομιλείς με προσωπικότητες όπως ο Pep. Όταν ήμουν στην Sevilla και παίζαμε αντίπαλοι, θαύμαζα ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε. Ήδη από τότε, για μένα ήταν σαν προπονητής μέσα στο γήπεδο και τώρα πλέον κάθεται στον πάγκο», δήλωσε στην κάμερα του «Barca TV» ο παλαίμαχος Έλληνας άσος, η συνέντευξη του οποίου αναπαράχθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Barcelona.
Ο Τσιάρτας κατέληξε εκθειάζοντας και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του καταλανικού συλλόγου: «Για να καταφέρεις να φτάσεις σε τόσο μεγάλη επιτυχία, χρειάζεσαι επίσης να έχεις καλούς συνεργάτες. Εκτός από αυτά που ο ίδιος μεταδίδει στους παίκτες, ο Pep έχει καλά στελέχη δίπλα του, πράγμα που είναι θεμελιώδες».

Δείτε το βίντεο με την υποτιτλισμένη συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα στο «Barca TV»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...