Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Skoda Ξάνθη: Το πρώτο φετινό «διπλό»

Το πρώτο φετινό της «διπλό» πέτυχε η Skoda Ξάνθη, επικρατώντας (2-1) του Αστέρα στην Τρίπολη, που εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νίκη στο γήπεδό του. Ο Μπαστία στο 14ο λεπτό πέτυχε το γκολ των γηπεδούχων, ενώ για τους «ακρίτες» σκόραραν οι Κατόνγκο (32’) και Κιντάνα (40’ πεν.). Η νίκη αυτή είναι η πρώτη για τη Skoda Ξάνθη στην έδρα του Αστέρα. Με δέκα αγωνίστηκαν οι δύο αντίπαλοι από το 54', κόκκινες οι Αργυρόπουλος και Τζάγκι.

Ο Μαρσελίνιο αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου, αφού στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης της Skoda Ξάνθης στο 32’ με τον Κατόνγκο και οκτώ λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Κιντάνα χαρίζοντας τη νίκη στους «ακρίτες». Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον Μπαστία, ενώ έχασαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 30’ με τον Ροτζέριο Μάρτινς. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί, αφού στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Αστέρα κατάφεραν να ισοφαρίσουν και κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Η συνέχεια ανήκει στον Αστέρα που πίεσε ασφυκτικά τους «ακρίτες» προσπαθώντας να φθάσει στην ισοφάριση. Οι δύο ομάδες στο 54’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Αργυρόπουλου και Τζάγκι. Ο Ουριμπαρί στο 62’ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ενώ η Skoda Ξάνθη με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους αντιπάλους της, φθάνοντας στη σπουδαία νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...