Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Mourinho: «Είναι πιο εύκολο να χωνέψεις μια τέτοια ήττα» (2video)

Παρότι ο Jose Mourinho δεν είχε χάσει ποτέ άλλοτε στην καριέρα του με διαφορά πέντε γκολ, η περηφάνια του δεν τον άφησε να παραδεχθεί ότι η βαριά ήττα της Real Madrid από την Barcelona με 5-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που τον στενοχώρησε ιδιαίτερα.

Football : Manager Jose Mourinho of Inter duri...Image via WikipediaΗ απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπό του, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός ισχυρίστηκε στην συνέντευξη Τύ που ότι «…άλλες είναι οι ήττες που δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς. Όταν νιώθεις ότι δεν άξιζες να χάσεις, ότι ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα ή ότι είχες 2-3 δοκάρια και έχασες από κακοτυχία. Δεν συνέβη όμως τίποτα τέτοιο, συνεπώς είναι πολύ εύκολο να σχολιάσω το παιχνίδι αυτό και να χωνέψω την ήττα αυτή. Η μία ομάδα έπαιξε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, η άλλη ομάδα έπαιξε πολύ άσχημα. Το τελικό σκορ, αν δηλαδή θα έμπαινε ένα γκολ παραπάνω ή παρακάτω, δεν αλλάζει τίποτα. Απλώς είναι μια επιβράβευση για την ομάδα που έπαιξε καλά και μια τιμωρία για την ομάδα που έπαιξε άσχημα».


Ο Mourinho ξεκαθάρισε επίσης ότι «το πρωτάθλημα θα είναι ισορροπημένο μέχρι τέλους, με μικρές αποστάσεις στη βαθμολογία», διαφωνώντας με την άποψη ότι το σκορ στο «Clasico» αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι κάμερες της ισπανικής τηλεόρασης, πάντως, αποκάλυψαν ένα κρούσμα απειθαρχίας που συνέβη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στον πάγκο της Real Madrid, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Mahamadou Diarra. Στο 88′ της αναμέτρησης και με το σκορ στο 4-0, ο προπονητής των Μαδριλένων στράφηκε στον μέσο από το Μάλι, προφανώς ζητώντας του να μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, αλλά εκείνος φαίνεται να απαντά ενοχλημένος«δεν μπορώ» και να κουνά με νόημα το δάχτυλο για να εκφράσει την άρνησή του…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...