Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: Λάρισα-Πανιώνιος 0-1

Larissa F.C. fans during the 2007 Greek Cup Fi...Image via WikipediaΜε ήττα αποχαιρέτησε το Αλκαζάρ η Λάρισα. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα αν και ήταν πολύ ανώτερη των αντιπάλων της και δίκαια διαμαρτύρεται για δυο αποφάσεις του διαιτητή, είδε τον Πανιώνιο να φεύγει νικητής με 0-1 χάρη σε τέρμα του Σάμαρη στο 42ο λεπτό.

Η νίκη αυτή δίνει βαθιά ανάσα στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι παρόλα αυτά παραμένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ στη συνάντηση πέτυχε ο 21χρονος Ανδρέας Σάμαρης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουνδουλάκη, που είχε σταματήσει στα σώματα των αμυνόμενων.

Η ΑΕΛ, πάντως, ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και από το πρώτο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 45' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Βενετίδης κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, τη ώρα που σέρβιρε έτοιμο γκολ σε συμπαίκτη του.

Και στην επανάληψη η Λάρισα συνέχισε να έχει την κατοχή και να πιέζει ασφυκτικά για την ισοφάριση, το γκολ όμως δεν ερχόταν. Ο Πανιώνιος, μάλιστα, έφτασε κοντά και στο 2-0, όμως ο Χίκα σε αντεπίθεση παρότι βγήκε ολομόναχος απέναντι από τον Αμπάρη άργησε και δεν κατάφερε να τον περάσει.

Στις καθυστερήσεις ο Μετίν βρέθηκε απέναντι από τον Μάχι, αλλά αντί να κάνει το 1-1 σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 94' ο Νταμπίζας πέτυχε γκολ, που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως νωρίτερα διαμαρτύρεται για ανατροπή του στην ίδια φάση από τον Σιόβα.

Πολύ όμορφο κλίμα δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΛ, θέλοντας έτσι να αποχαιρετήσουν το Αλκαζάρ. Δυστυχώς προς το τέλος, ορισμένοι ανεγκέφαλοι πέταξαν ορισμένα μπουκάλια, που χάλασαν για λίγο την εξαίρετη ατμόσφαιρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταλ (74' Βελάσκο), Σίμιτς (59' Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας (67' Μπλάζεκ)

Πανιώνιος (’κης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Λάτκα, Όμο, Αναστασόπουλος, Γουνδούλάκης (83' Χίκα), Σάμαρης, Σαλαλί (65' Σαλαλί), Ριέρα (90'+2' Γιόνσον )
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...