Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ (ΔΕΙΤΕ 3 videos)

Μέσα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσέφεραν καλό θέαμα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν με τον σφύριγμα της λήξης, καθώς επικράτησαν με 3-0 και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από την αρχή, με τις 2 ομάδες να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πρώτη καλή ευκαιρία του παχνιδιού στο 6΄, όταν ο Μιραλάς απέφυγε δύο παίκτες, έσπασε τη μπάλα στα δεξιά στον Μοντέστο, ο Γάλλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ριέρα έκανε την προβολή προλαβαίνοντας την έξοδο του Κρέσιτς, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 7΄, όταν ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση αλλά η προβολή του Σαλπιγγίδη βρήκε σε ετοιμότητα τον Πάρντο.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ ισορρόπησαν το παιχνίδι κρατώντας τη μπάλα στο χώρο του κέντρου.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 18΄, όταν ο Σακελλαρίου σέντραρε απ' τα αριστερά, σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Φωτάκης και έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Πάρντο επενέβη σωτήρια.

Στο 24΄, ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ όταν ο Γ. Παπαδόπουλος γέμισε στην περιοχή, η μπάλα πέρασε απ' όλους, ο Κρέσιτς δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει σταθερά, ούτε όμως και ο Χολέμπας να την σπρώξει στα δίχτυα, ενώ ακολούθησε ένταση μεταξύ Ζουέλα και Α. Παπαδόπουλου.

Ότι δεν κατάφερε ο Μιραλάς στο 31΄με το σκαφτό πλασέ που μπλόκαρε ο Κρέσιτς, το πέτυχε στο 38΄όταν, έπειτα από λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Γ. Παπαδόπουλος του έβγαλε κάθετη πάσα στον κενό χώρο και ο Μιραλάς πλάσαρε τον Κρέσιτς, γράφοντας το 1-0.



Ο ΠΑΟΚ έψαξε αμέσως την ισοφάριση και στο 39΄ ο Ίβιτς μπήκε στην περιοχή, εκμεταλλευόμενος το κενό της άμυνας του Ολυμπιακού αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 41΄ ο ίδιος παίκτης είδε την κίτρινη κάρτα για αψιμαχία του με τον Ντουντού.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να κυνηγήσει την ισοφάριση. Έτσι, στο 49' ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στην περιοχή του Ολυμπιακού , αλλά ο Α. Παπαδόπουλος τον έκοψε με ένα υποδειγματικό τάκλιν.

Στο 53΄ ο Βιεϊρίνια μπαίνει στην περιοχή και έπεσε υπό την πίεση του Α. Παπαδόπουλου, φάση στην οποία οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι.

Ακολούθησαν πολλά νεύρα και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων και στο 55' ο διαιτητής Παμπορίδης παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Γκαρσία και Ντουντού, ενώ στο 58΄ απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Ίβιτς έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Μοϊσές. Ακολούθως στο 60΄ έδειξε κίτρινη κάρτα και στον Μοντεστό.

Στο 67' έγινε αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ρόμενταλ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Φετφατζίδη και ακολούθως ο Ζουέλα αντικαταστάθηκε από τον Μπουσαϊντί για τον ΠΑΟΚ.

Και σε ένα σημείο που ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει, ο Ολυμπιακός ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας το 2-0 στο 72΄, όταν ο Ρόμενταλ έστρωσε ωραία την μπάλα στον Μιραλάς που με ευθύβολο σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του.



Στο 73΄ νέα αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Ελ Ζαρ να μπαίνει στη θέση του Φωτάκη ενώ στο 75΄ ο Χολέμπας είδε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ στο 78΄ ο Μουσλίμοβιτς μπήκε στη θέση του Σαλπιγγίδη.

Στο 79΄ ο Μιραλάς έκανε νέα καταπληκτική ενέργεια, πάσαρε διαγώνια στο Φουστέρ, το πλασέ του οποίου έδιωξε ο Μαλεζάς, λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

Στο 81' την κίτρινη κάρτα είδε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για φάουλ πάνω στον Μουσλίμοβιτς.

Στο 84' ο Μοισές έπιασε ωραίο μονοκόματο σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Κρέσιτς θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Νέο γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο 87΄, όταν ο Ντουντού έβγαλε εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο στον Ρόμενταλ, ο οποίος με ένα δυνατό διαγώνιο έγραψε το 3-0.


Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 9 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Μαλεζά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα είχε πραγματοποιήσει ήδη 3 αλλαγές.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Μοντέστο(88' Γκαλίτσιος), Α. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Γ. Παπαδόπουλος (46' Ποτουρίδης), Ντουντού, Ριέρα, Φετφατζίδης (67' Ρόμενταλ), Φουστέρ, Μιραλάς.
Στον πάγκο: Νικοπολίδης,Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Νέμεθ.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Ζουέλα (68'Μπουσαϊντί), Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Φωτάκης (73' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (78' Μουσλίμοβιτς).
Στον πάγκο: Χαλκιάς,Μπαλάφας,Φιλομένο, Κριστιάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...