Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Για τη νίκη στην Κέρκυρα

META THN ΜΠΑΡΤΣΑ Η.... ΚΕΡΚΥΡΑ!
Την νίκη μέσα στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός (Novasports 2, 19:30) προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ήττα του Ολυμπιακού και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με σύστημα 4-2-3-1. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα καθώς σκέφτεται να ξεκινήσει τον Καραγκούνη στη θέση του Μαρίνου.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας με κεντρικό δίδυμο στην άμυνα να αποτελούν οι Καντέ και Μπουμσόνγκ, τον Βύντρα δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης, δεξιά ένας εκ των Μαρίνου, Καραγκούνη, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και σε ελεύθερο ρόλο ο Λουίς Γκαρσία. Αιχμή του δόρατος θα είναι συνήθης ύποπτος Σισέ.
Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται οι Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Πλεσί, Σιμάο, Σεϊταρίδης, Δημούτσος και Πετρόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης, Γκοβού, Λέτο Ιωαννίδης και Μαυρίας.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...