Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η Καβάλα με τη νίκη προσπέρασε την ΑΕΚ στη βαθμολογία.

O ΧΙΜΕΝΕΘ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..
Για να πάρεις τη νίκη στην έδρας της Καβάλας έχει αποδειχτεί ότι θα πρέπει να είσαι σε πολύ καλή ημέρα, διότι οι γηπεδούχοι εξελίσσονται σε "φονέα των γιγάντων". Η ΑΕΚ ήταν σήμερα βγαλμένη από την ύστατη εποχή Μπάγεβιτς, αλλά και οι εμπνεύσεις του Χιμένεθ δε τη βοήθησαν να διεκδικήσει κάτι καλό.

Ο Χιμένεθ κράτησε στον πάγκο Λυμπερόπουλο και Σκόκο, και αναγκάστηκε να κάνει και τις τρεις αλλαγές σε 9 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 14' με κεφαλιά του Βουτσίτσεβιτς. Σε ολόκληρο το α'ημίχρονο η "ένωση" απέιλησε μόνο μία φορά.

Ο Ονουάτσι αιφνιδίασε στην πρώτη φάση του β' ημιχρόνου και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν αποχώρησε ο Καφές με πρόβλημα τραυματισμού στο 70' και η ΑΕΚ είχε ολοκληρώσει όλες τις αλλαγές!

Ο Σκόκο μείωσε σε 2-1 στο 85' αλλά δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος.

Η Καβάλα με τη νίκη αυτή προσπέρασε την ΑΕΚ στη βαθμολογία.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (56΄ Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Ντιε, Βουτσίσεβιτς (76΄ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ονουάτσι (90+ Αλεξάντροβιτς)


ΑΕΚ: Σάχα, Πατσατζόγλου (46΄ Γκέντσογλου), Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Λαγός, Λεονάρντο (53΄ Λυμπερόπουλος), Εντερ (46΄ Σκόκο), Μπερνς, Μπλάνκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...