Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Ξανά για Αντερσον

Arsenal's Cesc Fàbregas (white shirt) duels wi...Image via WikipediaΗ άφιξη του Ζόρζε Μέντες στην Αθήνα ήταν ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να συζητήσει μαζί του για περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους «πράσινους», με Αντερσον και Μανουέλ Φερνάντες να είναι στο επίκεντρο.

Η άφιξη του Ζόρζε Μέντες στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα έδωσε ευκαιρία στον Κώστα Αντωνίου και στον Κάρλος Φρέιτας, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του, να συζητήσουν μαζί του για παίκτες που ενδιαφέρουν το «τριφύλλι» σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Μέσα στα ονόματα που συζητήθηκαν η μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε στην θέση του κεντρικού χαφ. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Αντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μανουέλ Φερνάντεζ της Βαλένθια.

Ο Αντερσον είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και πριν την πρόσληψη του Φερέιρα, όμως πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς έχει ξαναδουλέψει με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πόρτο και ενώ ο Φέργκιουσον δεν τον υπολογίζει. Η άλλη περίπτωση είναι ο Μανουέλ Φερνάντεζ που θα μπορούσε να αποκτηθεί από την Βαλένθια ως δανεικός.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...