Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερη σερί νίκη ο Πανιώνιος

Δεύτερη διαδοχική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος μετά το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στη Λάρισα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν (1-0) του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Κούκες (69’). Ο «γηραιός» που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες (2ηκίτρινη ο Γιάκομπ στο 91’) γνώρισε την ήττα σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μετά το 4-2 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Το φιλμ του αγώνα

21’ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ: Ο Τσότσαλιτς έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά στον Κούκετς ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου ήταν σε θέση οφσάιντ.

69’ ΓΚΟΛ (1-0).  Ο Κοντοές έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Κούκετς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου ανοίγοντας το σκορ για τον Πανιώνιο.

ΣΚΟΡΕΡ: 69’ Κούκετς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λάτκα, Κούκετς-Κανακούδης, Μάρα
ΚΟΚΚΙΝΗ: 91’ Γιάκομπ (2η κίτρινη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Σάμαρης (87’ Όμο), Σαλαλί  (55’ Μπάλαμπαν), Κούκετς (77’ Γουνδουλάκης), Ριέρα.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κανακούδης (78’ Λίμα), Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία, Στσοτ (67’ Παπαστεριανός), Μάρα, Σίσιτς (82’ Βέλλιος), Γιάκομπ. Από το enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...