Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Παλικαρίσια νίκη του Ατρόμητου στην Τούμπα

Ο Ατρόμητος πέτυχε παλικαρίσια νίκη στην Τούμπα με γκολ του Στέλιου Σφακιανάκη στο 56ο λεπτό. Το 0-1 ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ μετά και το 3-0 από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη Κυριακή. Ο Ατρόμητος έχασε και πέναλτι στο 41' που εκτέλεσε ο ...γκολκίπερ Μιχαηλίδης στο δοκάρι.
 

Οι Περιστεριώτες απείλησαν αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο με σουτ των Καμαρά, Νεμπεγλέρα και Καραγκούνη, για να χάσουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους με το χαμένο πέναλτι του Μιχαηλίδη. Στο ίδιο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος, δεν φάνηκε ούτε στιγμή επιθετικά και μόνο από τύχη πήγε στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα ισόπαλο. 
 
Οι Θεσσαλονικείς δεν έβαλαν μυαλό στο ημίχρονο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αδυνατούσαν να αλλάξουν πάνω από τρεις μπαλιές και ο Ατρόμητος έλεγχε το ρυθμό με καθαρό μυαλό και ελάχιστα λάθη στο χώρο του κέντρου. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν από την Τούμπα με το “διπλό”, όταν ο Σφακιανάκης πήρε το “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση του Κρέσιτς σε σουτ του Σαγκανόφσκι.
 
Το φιλμ του αγώνα

14’ Ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
17’ Μακρινή μπαλιά του Κριστιάνο βρήκε στην περιοχή τον Ελ Ζαρ, που δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε και την έστειλε άουτ από καλή θέση.
22’ Ο Μιχαηλίδης απέκρουσε δυνατή εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, η μπάλα στην επαναφορά της κατέληξε στον μέσο του ΠΑΟΚ που έπιασε νέο σουτ, αλλά ξανά έσωσε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
40’ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Μιχαηλίδης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Καμαρά σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Γκαρσία. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.
47’ Ο Νεμπεγλέρας έπιασε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς.
56’ ΓΚΟΛ (0-1). Ο Σαγκανόφσκι σούταρε δυνατά από τη μικρή περιοχή, ο Κρέσιτς απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Σφακιανάκη που από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.
59' Σε καλή θέση στην περιοχή ο Σαλπιγγίδης, όμως έκανε κακό κοντρόλ και έχασε την μπάλα.
72’ Ο Βιεϊρίνια από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως ήθελε χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.
83’ Το μακρινό σουτ του Πάμπλο Γκαρσία έδιωξε ο Μιχαηλίδης και μετά ο Βιεϊρίνια από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
84’ ΚΟΚΚΙΝΗ. Ο Φωτάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό φάουλ στον Ολιβέιρα.

ΣΚΟΡΕΡ: 56’ Σφακιανάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιεϊρίνια-Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Τάτος, Καραγκούνης, Μελισσάς
ΚΟΚΚΙΝΗ: 84’ Φωτάκης

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (78’ Ζουέλα), Σακελλαρίου, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Φωτάκης, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (63’ Παπάζογλου), Κριστιάνο (73’ Κουτσιανικούλης), Σαλπιγγίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Καραγκούνης (65’ Φαβάλι), Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Σαγκανόφσκι (78’ Σαμπού), Καμαρά (73’ Περόνε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...