Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Α1 Μπάσκετ: Μαρούσι-Ολυμπιακός 72-73


Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για να κερδίσει το Μαρούσι στον πόντο (72-73) εκτός έδρας, όμως από τη στιγμή που τα κατάφερε έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και πλέον απέχει μόλις μια νίκη από τον τελικό.
Ο Λίνας Κλέιζα με όμορφη κίνηση άφησε τη μπάλα με το δεξί στο καλάθι 5'' πριν το τέλος του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας το κρισιμότερο καλάθι των ερυθρολεύκων μέχρι εκείνη την περίοδο. Στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού ο Κις επιχείρησε ένα δύσκολο σουτ πίσω από τα 6 και 25, όμως δεν βρήκε στόχο και παρότι οι συμπαίκτες του, Πελεκάνος και Καϊμακόγλου, πήραν το ριμπάουντ, μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Το Μαρούσι, λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί ακόμα και με 6 πόντους, όμως στα τελευταία δυο λεπτά οι σωστές επιλογές των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη και το άγχος των γηπεδούχων έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Πολύ καλή εμφάνιση, παρόλα αυτά, από την ομάδα των βορείων προαστίων, που έφτασε στην τρίτη περίοδο να προηγείται ακόμα και με 13 πόντους, αλλά το καλό παιχνίδι από τον Μίλος Τεόντοσιτς (παρά τα πολλά βεβιασμένα σουτ) δεν της επέτρεψε να κρατήσει τη διαφορά που δημιούργησε και να πάρει τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 41-32, 51-53, 72-73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...