Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Επιστροφή Ντάτολο, στην αποστολή ο Τοροσίδης


Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μπάντοβιτς να βγάζει από τον πάγο τον Χεσούς Ντάτολο επαληθεύτηκαν, καθώς ο αργεντινός υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τοροσίδης, παρότι γυμνάστηκε πάλι μόνος του.
Η ήττα από τον Αρη και πολύ περισσότερο η αδυναμία δημιουργίας επικίνδυνων καταστάσεων στην αντίπαλη εστία ανάγκασε τον Μπάντοβιτς να συμπεριλάβει στα πλάνα του για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Ντάτολο, ο οποίος μετράει τις τελευταίες του μέρες στον Πειραιά. Πιθανότατα μάλιστα ο 25χρονος μέσος να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Εν μέρει θετικά ήταν τα μαντάτα από τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο έλληνας διεθνής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ έκανε και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Μπάντοβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής (2/5) θα οριστικοποιηθεί το Σάββατο (1/5) και ο Τοροσίδης θα αγωνιστεί μόνο αν προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις.

Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου τέθηκε και ο Εντσο Μαρέσκα. Ο ιταλός εντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα και υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι με την Ενωση.
Επαναφέρει το 4-4-2
Σε ότι αφορά τα πλάνα της 11άδας, ο Μπάντοβιτς προσανατολίζεται να επαναφέρει το 4-4-2, με τους Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ να δοκιμάζονται ως δίδυμο στην επίθεση. Ο Νικοπολίδης κάτω από τα δοκάρια, ο Αβραάμ αναμένεται να επιστρέψει ως παρτενέρ του Μέλμπεργκ, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά, ενώ την δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Πάντος, στη θέση του τιμωρημένου Γκαλίτσιου.

Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, με τους Ντουντού, Μαρέσκα και Λεντέσμα να διεκδικού δύο θέσεις. Ο Λούα Λούα θα αγωνιστεί στο δεξί φτερό, ενώ ο Ντάτολο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να καλύψει το αριστερό.

Στα της προπόνησης, ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Στολτίδης που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, παρέμεινε σπίτι του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...