Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Σερβίς στον δεύτερο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός


Όλα έτοιμα είναι για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 ανδρών του βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (18:00, novasports1) στο κλειστό του Ρέντη.

Ο αγώνας ήταν να γίνει την Πέμπτη, αλλά ύστερα από τα δραματικά γεγονότα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, αναβλήθηκε.

Οι «πράσινοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά έχοντας αβαντάζ έδρας, ενώ ο τρίτος τελικός θα γίνει την Δευτέρα στη Γλυφάδα.

Η «καμπάνα» του αθλητικού δικαστή στον Χριστοφιδέλη και την έδρα του 5ου τελικού!
Το χρονικό της αναβολής...

«Η ΕΣΑΠ, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε την μη διεξαγωγή του σημερινού τελικού αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που ήταν προγραμματισμένος για τις 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη. Οι νέες ημερομηνίες των υπολειπόμενων τελικών αγώνων, θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΑΠ
Και ο νέος ορισμός

Τελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00, ενώ ο τρίτος μεταξύ τους αγώνας θα γίνει την Δευτέρα (10/5) στη Γλυφάδα.
  
Μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΣΑΠ και αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, με τον πρόεδρο της Ενωσης, Νίκο Παπαδόπουλο, και σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ. για μετάθεση των αγώνων που είχαν οριστεί για σήμερα (Πέμπτη 06.05.2010), η επιτροπή πρωταθλήματος όρισε τον 2ο και 3ο τελικός στην Α1 Ανδρών ως εξής:
2ος τελικός
Σάββατο 08.05.2010 Ρέντη  
18:00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός  

3ος τελικός
Δευτέρα 10.05.2010 Γλυφάδα
19:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...