Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ο Κύπριος επιθετικός Δημήτρης Χριστοφής στόχος του Παναθηναϊκού


Μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Δημήτρης Χριστοφής. Η διοίκηση των «πρασίνων» αρχικά πρότεινε στην πρωταθλήτρια Κύπρου για τον 21χρονο επιθετικό, το ποσό των 100.000 ευρώ, τον Νασίφ Μόρις με τη μορφή δανεισμού (με πληρωμένο μέρος του συμβολαίου του) και ποσοστό δέκα τοις εκατό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Οι παράγοντες της κυπριακής ομάδας δεν έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόταση του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Αντωνίου που χειρίζεται το θέμα, να κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση. Σύμφωνα με τον κυπριακό Τύπο ο Παναθηναϊκός αύξησε το ποσό σε 400.000 ευρώ, το ποσοστό μεταπώλησης του Χριστοφή από δέκα σε είκοσι τοις εκατό, ενώ για τον Μόρις θα πληρώσει όλη τη δόση του συμβολαίου του. Επίσης ο Παναθηναϊκός παραχωρεί στην Ομόνοια έναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, δίνοντας παράλληλα το δικαίωμα στους Κύπριους να τον επιλέξουν.

Ο Χριστοφής θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και αγωνίζεται στην Ομόνοια τα τελευταία δύο χρόνια. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου, έχοντας παίξει σε οκτώ ματς (2 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...