Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Στέλνουν Κρόλντρουπ στον Παναθηναϊκό


Το όνομα του Περ Κρόλντρουπ δεν έχει βγει από την λίστα του Παναθηναϊκού με τους Ιταλούς να στέλνουν στο τριφύλλι τον Δανό στόπερ. Ο μάνατζερ του Σκανδιναβού αμυντικού τόνισε πως την Δευτέρα υπάρχει ραντεβού με την Φιορεντίνα.
Μετά την συνάντηση των μετόχων του Παναθηναϊκού όπου θα ξεκαθαρίσει και το διοικητικό στο τριφύλλι θα βάλουν μπρος τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ενας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους πράσινους είναι ο Περ Κρόλντρουπ που μένει ελεύθερος από την Φιορεντίνα. Τα ιταλικά ΜΜΕ στέλνουν τον Δανό στην Παιανία με το «Fiorentinanews.com» να αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει δελεαστική πρόταση για τον παίκτη την προσεχή εβδομάδα. Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και δεν τα βρίσκει στο οικονομικό. Οι Ιταλοί μέσω πηγών τους στην Ελλάδα γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται στο διοικητικό κομμάτι στον Παναθηναϊκό για αυτό και αναφέρουν πως θα υπάρξει πρόταση.
Ο μάνατζερ του Κρόλντρουπ, Ιπολίτο Γκάλοβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Goal» τονίζοντας πως υπάρχει την Δευτέρα ραντεβού με την Φιορεντίνα: «Ο Περ έχει ένα παιχνίδι με την Μπάρι αύριο (σ.σ.: σήμερα) και από τη Δευτέρα θα αποφασίσει για το μέλλον του. Εχουμε ραντεβού, θα βάλουμε κάτω τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...