Σάββατο 15 Μαΐου 2010

«Αποτύχαμε στα πλέι οφ και είμαστε όλοι υπέθυνοι» είπε στους παίκτες του ο Μπάντοβιτς



Την ώρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης, κλεισμένος στον εαυτό του,σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του, Μπάντοβιτς και παίκτες είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στην... άχαρη πλέον διαδικασία των πλέι οφ. Ο στόχος των προκριματικών του Champions League χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα, ωστόσο ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει την δεύτερη θέση, ώστε να κερδίσει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και ανασυγκρότησης.Επιστροφή του Γκαλέτι στην ενεργό δράση! 


Στην ομιλία του στους παίκτες πάντως ο Μπάντοβιτς δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλό του. «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την κατάσταση της ομάδας. Φταίμε όλοι. Στην διαδικασία των πλέι οφ αποτύχαμε. Ξέρετε πολύ καλά πως πρέπει τουλάχιστον να πάρουμε την τρίτη θέση. Περιττό να σας πως θέλουμε μόνο νίκες με Αρη και ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του.

Επόμενος αντίπαλος ο Αρης την Κυριακή (19:00) στο Καραϊσκάκη και οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου (18:30). Η ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση των παικτών δεν είναι αυτή που πρέπει, ωστόσο η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Για ακόμα ένα αγώνα τα προβλήματα για τον Μπάντοβιτς είναι πολλά. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν εννιά ποδοσφαιριστές, άλλοι επειδή είναι τραυματίες και άλλοι γιατί είναι τιμωρημένοι. Τραυματίες είναι οι Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Ντάτολο, Ντιόγκο, Ζαϊρί και Παναγόπουλος, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Μαρέσκα, Τοροσίδης και Μέλμπεργκ.

Ως εκ τούτου, οι επιλογές του 41χρονου τεχνικού είναι περιορισμένες και το αρχικό σχήμα θα είναι ανάγκης. Σε σύστημα 4-4-2, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάρντο, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, δεξιά ένας εκ των Γκαλίτσιου και Πάντου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ζεβλάκοφ και Αβραάμ. Ντουντού με Γιάννη Παπαδόπουλο ως αμυντικά χαφ, δεξιά ο Λούα Λούα, αριστερά ο Οσκαρ και στην επίθεση Ντάρμπισαϊρ και Μήτρογλου.

Ο Μπάντοβιτς δοκίμασε και σύστημα 4-2-3-1. Σε αυτή την περίπτωση, θέση στην 11άδα διεκδικεί ο Λεντέσμα, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα προωθηθεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Στις δοκιμές του πάντως, χρησιμοποίησε και τους πιτσιρικάδες Βαλεριάνο και Νικλητσιώτη.

Στην αποστολή, που αποσύρθηκε στον ξενώνα των εγκαταστάσεων του Ρέντη έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Κόβατς, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.
Η ευκαιρία του Πάρντο

Ο Νικοπολίδης πονάει στη μέση και ο Πάρντο θα έχει ακόμα μία ευκαιρία, ίσως την τελευταία, για να πείσει τους διοικούντες να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του. Στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό. Αλλωστε, ο Νικοπολίδης σκέφτεται σοβαρά να κρεμάσει τα γάντια του και το κενό του θα πρέπει να καλυφθεί.

Στο φιλικό με τον Εργοτέλη, δέχτηκε πέντε γκολ, στο κύπελλο με τον Πανσερραϊκό τρία και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη αποβλήθηκε. Απέναντι στον Αρη λοιπόν έχει ακόμα μία ευκαιρία για να δείξει τις δυνατότητές, όπως είχε κάνει με την φανέλα του Ηρακλή, και να κερδίσει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...