Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Βγαίνει ο πρωταθλητής στην Αγγλία


Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Αγγλία το απόγευμα και γύρω στις 8.00 το βράδυ θα ξέρουμε αν η Τσέλσι θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας ή αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να διατηρήσει τα σκήπτρα κλέβοντας τον τίτλο στο τέλος.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Κυριακή τη Γουίγκαν και με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια Αγγλίας για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Η διαφορά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παίζει εντός έδρας με την Στόουκ, είναι μόλις ένας βαθμός, ωστόσο η Γουίγκαν δεν δείχνει τόσο δυνατή για στερήσει το πρωτάθλημα από τους μπλε.

Αν γίνει το θαύμα και κερδίσει τον τίτλο η Γιουνάιτεντ, θα γίνει η μοναδική ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που κατακτά τέσσερις διαδοχικούς. Κατά τα άλλα, στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερσιπ δεν παρουσιάζει άλλους ενδιαφέροντες αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής: Αρσεναλ-Φούλαμ, Αστον Βίλα-Μπλάκμπερν, Μπόλτον-Μπέρμιγχαμ, Μπέρνλι-Τότεναμ, Τσέλσι-Γουϊγκαν, Εβερτον-Πόρτσμουθ, Χαλ-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γ. – Στόουκ, Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι και Γουλβς-Σάντερλαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...