Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός: Αποφασίζουν άμεσα για προπονητή

Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένονται τις επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό καθώς τα χρονικά όρια έχουν πλέον στενέψει. Φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο είναι ο Γκρεγκόριο Μανθάνο.
Φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο είναι ο πρώην τεχνικός της Μαγιόρκα, Γκρεγκόριο Μανθάνο.
Στο λιμάνι περιμένουν από τον Σωκράτη Κόκκαλη να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Ισπανού πρώην τεχνικού της Μαγιόρκα, παρά τις δηλώσεις που έκανε στον ισπανικό Τύπο ο μάνατζερ του. Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον του Μανθάνο έκανε δηλώσεις στον «Πρωταθλητή» αναφερόμενος στο κασέ του έμπειρου τεχνικού.
«Ξέρουμε ότι ο Μανθάνο έπαιρνε στη Μαγιόρκα αρκετά λιγότερα χρήματα από ένα εκατομμύριο, αλλά φέτος δεν τα πήρε ούτε αυτά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα. Για να έρθει όμως στον Ολυμπιακό θα θέλει ασφαλώς αρκετά περισσότερα. Δεν θα έρθει να δουλέψει για την ψυχή της μάνας του».
Από εκεί και πέρα εκτός από την περίπτωση του Γκρεγκόριο Μανθάνο, στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους» και περιμένει τα νεότερα. Στα υπόψιν παραμένει και η περίπτωση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, όπως και αυτή του Αλέκου Αλεξανδρή.
Για όλα αυτά αναμένεται το τελικό ok από τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος παρότι αναμενόταν να επισκεφθεί χθες τα γραφεία της ΠΑΕ δεν το έκανε. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να περάσει σήμερα ή αύριο κάτι που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν καταλήξει και στο νέο τεχνικό. Όσο πάντως, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν τόσο η λύση Αλεξανδρή φαίνεται να κερδίζει πόντους.
Προτάθηκαν τρεις
Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προτάσεις για την απόκτηση παικτών. Όπως διέρρευσε, έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του 28χρονου Νιγηριανού αμυντικού μέσου, Ντίκσον Ετούχου, ο οποίος αγωνίζεται στη Φούλαμ.
Παράλληλα, προτάθηκε και ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού ο Άλντο Ντούσερ, ο οποίος είχε ακουστεί έντονα και πριν από δύο καλοκαίρια για τους «ερυθρόλευκους». Ο 31χρονος αμυντικός μέσος της Σεβίλλης ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε όταν είχε έρθει στην Ελλάδα, όμως ο Αργνετινός αποφάσισε να μείνει στην Ισπανία.
Τέλος ο τρίτος που προτάθηκε είναι ο Αριέλ Μιγκέλ Σαντιάγκο Ιμπαγκάσα ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ. Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος είναι κλασικό «δεκάρι» και είναι αρκετοί που υποστηρίζουν ότι αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...