Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Χατ-τρικ ο Ιγκουαϊν

Η Αργεντινή σάρωσε τη Νότιο Κορέα (4-1) και είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, ήταν ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν. Ο Αργεντίνος κυνηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ στο Μουντιάλ και όπως  ήταν επόμενο, ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερς.

Η Νότια Κορέα  πάλεψε το παιχνίδι, αλλά η Αργεντινή όταν οι παικταράδες της αποφάσισαν να σοβαρευτούν , όταν ένιωσαν την πίεση,  δεν σταματούσαν με τίποτα. 

Στο 17' σε φάουλ του Μέσι, ο Γιουνγκ Παρκ έβαλε άτσαλα το πόδι του και με αυτογκόλ «έγραψε» το 1-0.

Στο 33' από κοντά, ο Ιγκουαϊν με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και στο 45', μετά  λάθος του Ντεμικέλις, ο Τσουν Γιονγκ έστειλε με πλασέ τη μπάλλα στα δίχτυα του Ρομέρο.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Αργεντινή έδωσε χώρο στη Νότιο Κορέα, αλλά δεν έγιναν κάποιες  μεγάλες φάσεις. Ετσι, στο 76' ο Ιγκουαϊν έβαλε «τέλος» στο παιχνίδι με σουτ σε άδεια εστία ύστερα από σουτ στο δοκάρι του Μέσι. Και στο 80', νέα κεφαλιά του Ιγκουαϊν και 4-1!

Κίτρινες: Κι, Γκουτιέρες, Μασκεράνο, Τσουνγκ. Χάιντσε.

Αργεντινή: Ρομέρο, Γκουτιέρες, Ντεμικέλις, Σάμουελ, Χάιντσε, Μάξι Ροντρίγκες, Ντι Μαρία, Μασκεράνο, Μέσι, Τέβες(75' Αγκουέρο), Ιγκουαϊν(81' Μπολάτι).

Νότια Κορέα: Σουνγκ Ριόνγκ, Σέοκ, Χιουνγκ Γιονγκ, Πιο, Γιούενγκ Σουνγκ (46' Ιλ), Γου, Γιονγκ Παρκ, Χουνγκ, Γι, Σουνγκ (81' Γκονγκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...