Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Μαραντόνα, ο Πελε, ο Πλατινί και το… αδιάβροχο (videos)

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί όταν ο Diego Maradona κάνει δηλώσεις στην κάμερα. Έχει δώσει στις συνεντεύξεις Τύπου άλλη διάσταση, καθώς δε διστάζει να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του.
Αυτή τη φορά «έπιασε» στο στόμα του άλλους δύο θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αρχικά τον… πολυαγαπημένο του Pele, o οποίος υποστήριξε ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής προσέλαβε τον Diegito στη θέση του τεχνικού επειδή αυτός είχε ανάγκη τα χρήματα. «O Pele ας γυρίσει πίσω στο μουσείο», ήρθε η πληρωμένη απάντηση και σειρά πήρε ο Michel Platini. Τι είπε ο πρόεδρος της UEFA; Ό,τι ο Maradona ήταν καλύτερος παίκτης από ότι προπονητής. «Ο Platini είναι Γάλλος και νομίζει ότι είναι σπουδαιότερος απ’ όλον τον κόσμο» είχε να δηλώσει επί του θέματος ο εκπρόσωπος του… Θεού επί των γηπέδων.Το video με το Maradona να τα «χώνει» σε Pele και Platini:

Ακολούθησε η –όχι και τόσο ευγενική- προτροπή προς έναν ρεπόρτερ της Αργεντινής να βγάλει το τουλάχιστον εξεζητημένο αδιάβροχό του. Προφανώς του χαλούσε την αισθητική. Δεν έχει και μεγάλο άδικο. Πλέον για να παρακολουθεί κανείς τις προπονήσεις των Αργεντίνων θα περνά από face control.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...