Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τους Άγγλους διεθνείς εμψύχωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ


Τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας θέλησε να εμψυχώσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Ο δεύτερος τη τάξη διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, συνομίλησε με τους διεθνείς μέσω κυκλώματος από το Λονδίνο στο Ράστενμπουργκ της Νότιας Αφρικής, όπου βρίσκονται οι «λεοντόκαρδοι».

Ο πρίγκιπας θέλησε να τονώσει το ηθικό των Άγγλων διεθνών μετά τον τραυματισμό και αποκλεισμό του αρχηγού Ρίο Φέρντιναντ από το Μουντιάλ. Ο Γουίλιαμ, ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της Άστον Βίλα, με δηλώσεις που έκανε στον Τύπο τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν υψηλό ηθικό και ευχήθηκε όπως η φετινή χρονιά να είναι επιτυχημένη για την Αγγλία τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και έξω από αυτούς. «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Μουντιάλ και παράλληλα να κερδίσουμε την ανάθεση της τελικής φάσης της διοργάνωσης για το 2018» δήλωσε ο 27χρονος Άγγλος πρίγκιπας.

Ο Γουίλιαμ πρόκειται να μεταβεί στη Νότιο Αφρική προκειμένου να παρακολουθήσει το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Αλγερία, που θα διεξαχθεί στις 18 του μηνός στο Κέιπ Τάουν.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...