Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: Οσοι δεν πάνε Mundial, πάνε στο Miami


Όποιος δηλώνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα προτιμούσε το φετινό καλοκαίρι να αναβάλει για λίγο τα μπάνια του. Για την ακρίβεια θα προτιμούσε το πρώτο να το κάνει στις 12 Ιουλίου, με το μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο στήθος. Όσοι βρίσκονται στη Νότιο Αφρική, διατηρούν στο ακέραιο τις ελπίδες τους η 12η του επόμενου μήνα να μην τους βρει… μαυρισμένους.


Οι υπόλοιποι, μπορεί να ζηλεύουν τους συναδέλφους τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα «έβαψαν μαύρα» και κλείστηκαν στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους. Το αντίθετο, έχουν κατακλείσει τις παραλίες. Ο πιο «hot» τουριστικός προορισμός για τους μη μουντιαλικούς άσους είναι το Miami. Πολλά τα πρωτοκλασάτα ονόματα που επέλεξαν την Florida των ΗΠΑ για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μετά από μία κοπιαστική σεζόν. Τόσα, που… εύκολα θα μπορούσαν να διοργανώσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο beach soccer.


Το κουμάντο στην άμυνα θα έκανε ο Alessandro Nesta. Πήρε γυναίκα και παιδιά, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι και απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του. Άξιος συμπαραστάτης στο δεξί άκρο θα ήταν ο παλαίμαχος πλέον Alexander Ostlund. Οι πολλοί τραυματισμοί έβαλαν πρόωρο τέλος στην καριέρα του, αλλά ο Σουηδός άσος δείχνει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή μακριά από τα γήπεδα.


Το επιθετικό δίδυμο της ομάδας είναι ικανό για μεγάλες ζημιές. O Amauri της Juventus θα παρακολουθήσει το World Cup εκ του μακρόθεν. Καθόλου δε φαίνεται να τον ενοχλεί, αφού βρήκε την ευκαιρία να διαθέσει πολύτιμο χρόνο στην οικογένειά του. Από το Miami δε θα μπορούσε να λείπει και ένας γνωστός bon viveur, ο Zlatan Ibrahimovic.  Αλλά για αυτόν σας είχε ενημερώσει ενδελεχώς σε προηγούμενο άρθρο του το sportena.com.


Προπονητής θα ήταν ο Carlo Ancelotti. Μετά από το double στην Αγγλία με την Chelsea, εθεάθη και αυτός στο Miami, με πολύ εκλεκτή συντροφιά μάλιστα, την κατά πολύ νεότερή του Marina Cretu. Και σαν καλός επαγγελματίας, που δε χαλαρώνει ποτέ, δεν έχασε την ευκαιρία να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ibrahimovic για το τι σκοπεύει να κάνει με την καριέρα του. Αν τελικά ο Σουηδός καταλήξει στους «μπλε», να είστε σίγουροι ότι η μεταγραφή «έκλεισε» σε κάποια πισίνα της Florida.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...