Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο Άρης 2-1 την Κέρκυρα στο πρώτο φιλικό στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους μπροστά σε 15.000 φιλάθλους του έδωσε ο Άρης κερδίζοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κέρκυρα 2-1, μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα με τη Γιαγκελόνια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τα γκολ των «κιτρίνων» πέτυχαν οι Ναφτί (53’) και Κάλβο (85’), ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε η Κέρκυρα με τον Ν’ Βίλα (70’).

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε καλό πρόσωπο, ωστόσο ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος για 20 λεπτά, αλλά στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές. Στο 81’ τραυματίστηκε ο Ναφτί, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Πέμπτη.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (78' Βανγκέλι), Μίσελ (88' Αγτζίδης), Λαζαρίδης (67' Οριόλ), Ρονάλντο Γκιάρο (71' Κουλουχέρης), Μενδρινός (78' Κατίδης), Ναφτί (81' Οικονομόπουλος), Χαβίτο, Κάλβο, Αραβίδης (71' Παπαζαχαρίας), Τσέζαρεκ (65' Καζναφέρης).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Στολτίδης (46' Χάμζε), Ιωάννου (46' Μακροδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46' Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Τσίγκας (46' Ελερι), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65' Μ' Βίλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...