Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αποθέωση από 2.000 οπαδούς στην άφιξη Ριέρα

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στον Άλμπερτ Ριέρα 2.000 και πλέον οπαδοί του Ολυμπιακού, που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με καπνογόνα και βεγγαλικά.

Ο Ισπανός άσος αφίχθη στην Αθήνα λίγο μετά τις 19.15. προερχόμενος από την Ελβετία όπου βρισκόταν για προετοιμασία με τη Λίβερπουλ, με το ιδιωτικό τζετ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο 28χρονος αριστερός χαφ εξήλθε από την πύλη «7» του αεροδρομίου και μόλις έκανε την εμφάνισή του έγινε… χαλασμός κόσμου.

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» του επεφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή φωνάζοντας συνθήματα με το όνομά του και τον αποθέωσαν. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο του Ολυμπιακού, το οποίο κινείτο με πολύ μεγάλη δυσκολία, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος ήθελε να δει από κοντά το νέο μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα.

Ο Ριέρα θα μεταβεί απευθείας στο Καραϊσκάκη, όπου θα παρακολουθήσει το αποψινό (21.30) παιχνίδι της νέας του ομαδας με την Μπέσα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 28χρονος χαφ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 3+1 χρόνια, με αποδοχές 2,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους, ενώ η Λίβερπουλ θα εισπράξει 5,2 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά η μετεγγραφή του Ισπανού άσου αναμένεται να κοστίσει στους "ερυθρόλευκους" περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...