Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Γιώργος Σπανός για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας

Την πρόθεση να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας στις επικείμενες εκλογές εξέφρασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ατρομήτου, ο Γιώργος Σπανός.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ τάσσεται υπέρ της άποψης ότι στη Σούπερ Λίγκα οι πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κάθε χρόνο μεταξύ των προέδρων-ιδιοκτητών των ομάδων του πρωταθλήματος.


«Δηλώνω ότι θα διεκδικήσω τη θέση του προέδρου στη Σούπερ Λίγκα στις επικείμενες εκλογές, συμπλέοντας με τη θέση των ομάδων που επιθυμούν για την συγκεκριμένη θέση προέδρους-ιδιοκτήτες ομάδων, όπως προέβλεπε ο κώδικας δεοντολογίας που συστήθηκε η Σούπερ Λίγκα.


Παράλληλα είμαι υπέρμαχος της θέσης των ομάδων, που υποστηρίζουν ότι στη Σούπερ Λίγκα οι πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατ΄ έτος μεταξύ των προέδρων-ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα.


Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω κι εγώ ως ΠΑΕ Ατρόμητος», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σπανός.

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, την υποψηφιότητα του Γιώργου Σπανού φέρονται να στηρίζουν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Καβάλα, Πανιώνιος, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης. και φυσικά ο Ατρόμητος.

Την υποψηφιότητα του Θανάση Κανελλόπουλου τη στήριζαν σταθερά μέχρι τώρα οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Άρης , ενώ η ψήφος του Πανσερραϊκού και της Κέρκυρας ήταν και παραμένει αδιευκρίνιστη.

Την ικανοποίηση της για τη νέα υποψηφιότητα του Γιώργου Σπανού για την προεδρία της Superleague, εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, υπογραμμίζοντας πως μετά τις εκλογές δεν θα υπάρξει ηττημένος.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συνεχίζει να στηρίζει την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου μας κ. Κανελλόπουλου και στις αυριανές εκλογές, όποιος και να εκλεγεί, το βέβαιο είναι πως δεν θα υπάρξει ηττημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...