Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ευθεία επίθεση Γκαλάς σε Ντομενέκ

Την αποκλειστική ευθύνη του αποκλεισμού της Εθνικής Γαλλίας από το Μουντιάλ ρίχνει στον πρώην προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Ραϊμόντ Ντομενέκ, ο Γάλλος διεθνής αμυντικός Γουίλιαμ Γκαλάς.

Ο 34χρονος αμυντικός έγινε ο πρώτος από την εθνική ομάδα της χώρας που μιλάει δημοσίως μετά την καταστροφική εμφάνιση των «τρικολόρ» στο Μουντιάλ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας ήταν ο προπονητής».

Στη συνέντευξη του ο Γουίλιαμ Γκαλάς αναφέρει ότι «όλοι οι παίκτες της Εθνικής Γαλλίας θέλαμε να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Ντομενέκ και το κάναμε με την αποχή από την προπόνηση».

Τονίζοντας ότι ο Ντομενέκ είναι ένας δύσκολος άνθρωπος με τον οποίο δε μπορούσε σχεδόν κανείς να συνεννοηθεί, ευθέως ο Γκαλάς κατηγορεί τον Ντομενέκ για την αποτυχία των «τρικολόρ» στο Μουντιάλ λέγοντας πως «δεν άκουγε κανέναν από εμάς οπότε από ένα σημείο και μετά αποφασίσαμε απλά να ακούμε και να μη μιλάμε».

Ο Γάλλος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ δεν αμέλησε να σχολιάσει και το θέμα με την αρχηγία της ομάδας. Όντας ο ίδιος δεύτερος αρχηγός επί Τιερί Ανρί, πειράχθηκε ιδιαίτερα όταν το περιβραχιόνιο δόθηκε στο Πατρίς Εβρά: «Αυτό όμως που με πείραξε ακόμη περισσότερο ήταν ο τρόπος που έγινε», σχολίασε ο 34χρονος αμυντικός, «καθώς ο Ντομενέκ δε μου το είπε ποτέ και απλά είδα πριν από το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα ότι αρχηγός ήταν ο Εβρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...