Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ - Μπερέτα για το «διαζύγιο»

Προβλήματα δημιουργεί ο Ιταλός προπονητής Μάριο Μπερέτα στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη λύση του συμβολαίου του. Απαιτεί να του δοθούν όλα τα χρήματα που αναφέρονται στη μονοετή σύμβαση. Πρόκειται για 400.000 ευρώ, ποσό που φυσικά δεν μπορεί να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ξεκίνησε από το πρωί τις διαπραγματεύσεις.
Ο Ιταλός Μάριο Μπερέτα Αυτό δημιουργεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Θοδωρή Ζαγοράκη, που πρέπει όχι μόνο να βρει φόρμουλα συμφωνίας με τον Μπερέτα, αλλά και να επιλέξει τον αντικαταστάτη του, εν όψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τον Άγιαξ.
Μάλλον τον βρήκε, στο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη, προπονητή του Πανθρακικού, αλλά για να προχωρήσουν οι συζητήσεις θα πρέπει να τελειώσει πρώτα το θέμα Μπερέτα.
Ο Δερμιτζάκης παρέπεμψε τον Ζαγοράκη στον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, Θόδωρο Σαββάκη, που περιμένει την πρόταση του ΠΑΟΚ για να «σπάσει» το συμβόλαιο του προπονητή του. Ο Πανθρακικός θα ζητήσει χρήματα ή παίκτες από τον «δικέφαλο» του Βορρά.
Όσον αφορά στον Μπερέτα, οι απαιτήσεις του είναι υπερβολικές: 400.000 ευρώ. Ζητάει να πληρωθεί δηλαδή όλο το συμβόλαιο παρά το γεγονός ότι δούλεψε στον ΠΑΟΚ μόλις 23 ημέρες και δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε κανένα επίσημο παιχνίδι, γράφοντας ένα ιδιότυπο (αρνητικό φυσικά) ρεκόρ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται ότι πήρε την απόφαση απόλυσης του Μπερέτα μετά από εισήγηση του Ζήση Βρύζα, λόγω της κακής εικόνας της ομάδας στα φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στη Γερμανία αλλά και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα «αποδυτήρια» (αποχώρηση Πάμπλο Γκαρσία από το τελευταίο φιλικό). Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκαρσία είπε, παρουσία του ίδιου του Μπερέτα, ότι «είναι καλός προπονητής αλλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ».
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης του πρότεινε για τη λύση του συμβολαίου του100.000 ευρώ, αλλά ξαφνικά ο Ιταλός προπονητής ανέβασε τις απαιτήσεις του, υποστηρίζοντας ότι αυτή η απόφαση του ΠΑΟΚ τον μειώνει προπονητικά και του δημιουργεί πρόβλημα στην καριέρα του.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...