Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Νέα νίκη σε φιλικό η ΑΕΚ

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια  σημείωσε η ΑΕΚ.

Ετσι, επικράτησε με σκορ 1-0 της Χάπεολ Μπερ Σεβά και ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο τα παιχνίδια της επί αυστριακού εδάφους.

«Ολα πήγαν καλά, θα δούμε και στα παιχνίδια της Αυστραλίας ποιοί παίκτες θα είναι πιο κοντά στην ενδεκάδα. Η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλύτερη από την περασμένη σεζόν. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν φοβάμαι τίποτα», είπε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ανέστης Αργυρίου με δυνατό σουτ στο 60'. Ο νεαρός (20 ετών) μπακ που ήρθε από τον Πανθρακικό, είναι φιλόδοξος και όπως τόνισε «μαθαίνω από τους παλαιότερους συμπαίκτες μου».  Ο δε Νταντόμο, εξήγησε ότι ως «Ουρουγουανός, δεν μου αρέσει να χάνω ποτέ, παίζω πάντα για τη νίκη»

Η Χάποελ απείλησε την εστία του Αραμπατζή μόνο στο 85', αλλά η κεφαλιά του Τζαγκούρι σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αργυρίου(61' Ματεντζίδης), Νταντόμο (61' Καράμπελας), Δέλλας( 61' Μαϊστόροβιτς), Μανωλάς(61' Καλαμιώτης), Μάκος (61' Γκέντσογλου), Καφές (61' Μπερνς), Λεονάρντο (61' Λαγός), Σκόκο (61' Παυλής), Λυμπερόπουλος (61' Εντερ),  Μπλάνκο (61' Ιντζόγλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...