Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

“Βράχος” αμυντικά η Εθνική 0-0 στο Ζάγκρεμπ

Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και κορυφαίους τους δυο σέντερ μπακ (Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο) η Εθνική ομάδα απέσπασε ισοπαλία (0-0) στο Ζάγκρεμπ από την Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2012. Με το αποτέλεσμα αυτό, κατά κάποιο τρόπο, η ελληνική εθνική ομάδα ρέφαρε τη ζημιά από το 1-1 στην πρεμιέρα με τη Γεωργία.

Το φιλμ του αγώνα


5' Επικίνδυνο σουτ του Μόντριτς, ο Σηφάκης έπεσε δεξιά και απέκρουσε
8' Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Κράνιτσαρ, η μπάλα κοντραρίστηκε και έφυγε κόρνερ
16' Ο διαιτητής θεώρησε ότι ο Τοροσίδης προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Σίμουνιτς με απλωμένο το χέρι και του έδειξε κίτρινη
19' Ο Σαμαράς βγήκε από αριστερά στην επίθεση, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ
47' Γκολ που δεν μέτρησε για την Κροατία: Ο Γέλαβιτς πλάσαρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, αλλά όταν δέχθηκε την πάσα, ήταν σε θέση οφσάιντ.
49' Γκολ που δε μέτρησε και για την Ελλάδα. Ο Τοροσίδης ήταν οφσάιντ, πριν πασάρει στον Παπασταθόπουλο κι εκείνος σπρώξει την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα
59' Ο Ράκιτιτς βρήκε χώρο και σούταρε, αλλά ο Σηφάκης έπεσε στην αριστερή πλευρά και έδιωξε.
73' – 74' Δίλεπτο ασφυκτικής πίεσης της Κροατίας, με τον Παπασταθόπουλο να επεμβαίνει σωτήρια σε δύο περιπτώσεις και να αποτρέπει τον κίνδυνο
87' Μετά από κόρνερ και άστοχη έξοδο του Σηφάκη ο Εντουάρντο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
93' Ο Πράνιτς τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Εντουάρντο, σουτ με καλές προϋποθέσεις, αποκρούεται εξ επαφής  από τον Παπασταθόπουλο.
94' Αντεπίθεση με προϋποθέσεις, ο Σαμαράς είχε χώρο, αλλά δεν έκανε στην τελική προσπάθεια την καλύτερη δυνατή επιλογή σουτάροντας αδύναμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράκιτιτς, Σρνα - Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος
ΚΡΟΑΤΙΑ (Σλάβεν Μπίλιτς): Ρούνιε, Στρνιτς, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Σρνα, Πράνιτς, Βουκόγιεβιτς (57΄ Ράκιτιτς), Μόντριτς, Ολιτς (73΄ Εντουάρντο), Κράνιτσαρ, Πέτριτς (46΄ Γέλαβιτς).
ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Βύντρα, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης (90΄+ Σεϊταρίδης), Καραγκούνης (70΄ Νίνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (59΄ Γκέκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...