Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ οι μισθοί των παικτών του Καμπιονάτο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Καμπιονάτο Περίπου στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ ανέρχεται το ποσό που καταβάλουν σε μισθούς και δόσεις συμβολαίων μηνιαίως στους ποδοσφαιριστές οι είκοσι ομάδες του Καμπιονάτο. Τα χρήματα που εισπράττουν οι παίκτες φθάνουν τα 802 εκατομμύρια ευρώ, όμως σε αυτά προστίθενται πριμ και μπόνους, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Μίλαν είναι η ομάδα που κάθε μήνα πληρώνει τα περισσότερα χρήματα για τη μισθοδοσία των παικτών από κάθε άλλο σύλλογο, καθώς το ποσό που καταβάλει στους παίκτες ανέρχεται σε 130 εκατομμύρια ευρώ. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ίντερ με 121,4 εκατομμύρια ευρώ και στην Τρίτη η Γιουβέντους με 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο Σουηδός φορ της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος εισπράττει ετησίως 9 εκατομμύρια ευρώ και ακολουθούν ο Καμερουνέζος επιθετικός της Ίντερ Σαμουέλ Ετό με 8 και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «ροσονέρι» Ροναλντίνιο με 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΦΩΤΟ: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Καμπιονάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...