Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σερβία - Ισπανία 92-89


Μετά τους δευτεραθλητές της περασμένης διοργάνωσης Ελληνες, εκτός μεταλλίων του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι και οι πρωταθλητές κόσμου Ισπανοί, που μας απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση. Έχασαν στον πρώτο προημιτελικό από την μαχητική Σερβία με 92-89, χάρη σε ένα εντυπωσιακόσουτ τριών πόντων του Μίλος Τεόντοσιτς από τα 8,5 μέτρα τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και για πολλούς θεωρείται ως ο καλύτερος που έχει παιχτεί στο παγκόσμιο μπάσκετ την τελευταία δεκαετία, μαζί με τον χθεσινοβραδινό Βραζιλίας - Αργεντινής.

Η Σερβία ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε ακόμα και με δέκα πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έκλεισε με σκορ 27-23υπέρ των βαλκάνιων. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 49-41, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου οι Ισπανοί όχι απλά ισοφάρισαν αλλά πέρασαν και μπροστά. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η Σερβία βρέθηκε να προηγείται της Ισπανίας με 67-64. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ισπανοί βρέθηκαν πάλι οκτώ πόντους πίσω στο σκορ ένα τρίλεπτο πριν το τέλος, αλλά κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να ισοφαρίσουν 89-89 σχεδόν 25 δεύτερα πριν τη λήξη. Το μακρινό τρίποντο του Τεόντοσιτς έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...