Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σάντος: «Αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

O ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση της Εθνικής μας όσο και από την ισοπαλία με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικότερα δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Αντίπαλες ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πήγαν αρκετά καλά.

Το α' ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τη μία ομάδα να εξουδετερώνει τα ατού της άλλης. Εμείς στο β' ημίχρονο είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο αγωνίστηκαν καλά και έτρεξαν πολύ.

Αν είχαμε παραπάνω ηρεμία και βγάζαμε πιο καλά την μπάλα μπροστά, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, που μας έλειψε. Θεωρώ πως στο α' μέρος κρατήσαμε αρκετά καλά την μπάλα.

Στο β' δεν είχαμε και τόσο καλή κατοχή της μπάλας. Αυτό οφείλεται εν μέρει στις αλλαγές που έγιναν. Επίσης οι Τοροσίδης και Σαμαράς είχαν κουραστεί αρκετά, αλλά δεν είχαμε παίκτες να τους αλλάξουμε.

Αναμφίβολα, αν είχαμε τη συγκέντρωση που είχαμε σήμερα στο ματς με τη Γεωργία, θα είχαμε κερδίσει τους Γεωργιανούς. Σίγουρα εμείς θέλαμε δύο νίκες.

Όμως δεν τα καταφέραμε. Το Χ στον αγώνα με τη Γεωργία ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα με την Κροατία ήταν καλό, όπως και η εμφάνιση. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...