Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΕ Αμαρουσίου: Παραπλανήθηκε ο Μπαρτζώκας

Για παραπλάνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα που υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία, κάνει λόγο η ΚΑΕ Αμαρουσίου και με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Θέση πήρε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Γιώργος Γκάμαρης, ο οποίος δήλωσε ότι κάποιοι βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν ασυνεπή.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Αμαρουσίου, μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι τα οικονομικά θέματα θα τακτοποιηθούν σύντομα και ότι η ομάδα δεν θα παρεκκλίνει από την πορεία που έχει χαράξει. Επίσης τονίζεται ότι η διοίκηση έχει ήδη κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για την επιλογή του νέου προπονητή και αναφέρεται ότι ο Μπαρτζώκας παραπλανήθηκε με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.

Εξ άλλου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κ. Γκάμαρης δήλωσε: «Δεν έχουμε καλά-καλά αναλάβει και ήδη μας βάφτισαν ασυνεπείς. Κάντε μια βόλτα από τις άλλες ομάδες και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Μπορεί να είμαι νέος, αλλά τουλάχιστον οι συνεργάτες μου, οι Αφοί Μαρρή είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ο σεβασμός προς το πρόσωπό τους δεν βλάπτει».

Στο μεταξύ σε ένδειξη συμπαράστασης στον Μπαρτζώκα, παραιτήθηκε από τη θέση του και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γ.Σ. Αμαρουσίου Κώστας Κουτσούκος, ο οποίος ήταν μέλος του προσωρινού πενταμελούς Δ.Σ. της ΚΑΕ. Σε αυτό συμμετέχουν ακόμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Μαρής, ο διευθύνοντας σύμβουλος Βαγγέλης Πετρόπουλος, καθώς και οι Γιώργο Πατούλης και Σπύρος Σταθούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...