Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Βραζιλιάνο επιθετικό απέκτησε ο Άρης

Παίκτης του Άρη μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου είναι ο Φαμπιάνο Λίμα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που βρισκόταν εδώ και μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησε σε όλα με τους «κίτρινους» και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Φαμπιάνο Λίμα ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τα τμήματα υποδομής της Σάο Ζοζέ και συνέχισε στη Σάο Πάουλο, ενώ υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο με την  Πόντε Πρέτα το 2004. Το 2007 πήρε μετεγγραφή στην Ραπίντ Βιέννης όπου αγωνίστηκε σε  17 ματς. Τα δύο τελευταία χρόνια είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βάκερ Ίνσμπρουκ, συμμετέχοντας σε  62 αγώνες (29 γκολ).

Ο Βραζιλιάνος φορ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον Άρη. Έρχομαι σε μία ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου μπορούμε να υλοποιήσουμε τους φετινούς στόχους στην Ελλάδα και το Γιουρόπα Λιγκ. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...