Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Απολογισμός Ζαγοράκη την επόμενη Τρίτη

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στην Τούμπα.
Στο συμβούλιο συζητήθηκαν διάφορα θέματα, οικονομικής φύσεως κυρίως, ενώ επικυρώθηκε η πρόσληψη του Παντελή Κωνσταντινίδη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.
Μάλιστα, αμέσως μετά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον πήγε απευθείας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να παρουσιαστεί στους παίκτες.
Συζητήθηκε κυρίως η στρατηγική πληρωμών της ΠΑΕ, ενώ έγινε κουβέντα και για τα μίνι διαρκείας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου να έχουν προτεραιότητα για τους ευρωπαικούς αγώνες, ενώ υπάρχει και μία σκέψη να έχουν και μειωμένη τιμή.
Προπόνηση ΠΑΟΚ στη Σουρωτή
Στη Σουρωτή, ο Κωνσταντινίδης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και πάλι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μίλησε για λίγη ώρα με τους αρχηγούς της ομάδας.
Στη συνέχεια, ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (απουσιάζουν οι διεθνείς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...