Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τριήμερη ξενάγηση για το κοινό στο νέο γήπεδο της Λάρισας

Τέσσερις μετά την πρώτη ξενάγηση, το νέο γήπεδο της Λάρισας ανοίγει για δεύτερη φορά τις πύλες του και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των έργων λίγο πριν από την αποπεράτωση τους. Οι πύλες θα ανοίξουν για το κοινό το προσεχές τριήμερο (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) και για μια ώρα κάθε μέρα, από τις 19:0 μέχρι τις 20:00.
Φίλαθλοι από τη Λάρισα αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν τη δυτική και νότια Πτέρυγα, να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών και να αποκομίσουν την αίσθηση του "βυσσινί παλατιού" από μια διαφορετική οπτική γωνία και ενώ το έργο βρίσκεται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ όπως επίσης και οι υπεύθυνοι του εργοταξίου θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για απορίες και διευκρινίσεις.

Το νέο γήπεδο αναμένεται να παραδοθεί από την κατασκευαστική εταιρεία το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Θα χρειαστούν ακόμα 15 με 20 ημέρες προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι ασφαλείας, ώστε να αποτελέσει την έδρα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...