Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει για χειρουργείο ο Μουσλίμοβιτς

Την ανάγκη να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Βοσνιακή εφημερίδα «Dveni Avaz» ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. 

Ο Βόσνιος που έχει εδώ και καιρό πρόβλημα και συχνά - πυκνά απουσιάζει από αγώνες ή προπονήσεις του ΠΑΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά:

"Ξέρετε ότι έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς. Δεν είχα κάνει προπονήσεις και είχα συμφωνήσει με τον προπονητή μου να παίξω μόνο αν χρειαστεί. Δεν είναι πολύ καλή η κατάστασή μου. Όπως είμαστε τώρα θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα δούμε τί θα πουν και οι γιατροί ώστε να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση".

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ο "Μούσλι" τόνισε: "Είναι πολλές οι ομάδες και από κάθε γκρουπ θα προκριθούν δύο. Πραγματικά πιστεύω ότι η μία από αυτές τις θέσεις ανήκει σε εμάς. Η αισιοδοξία μου βασίζεται στο γεγονός ότι στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας στην Ευρώπη δεν χάσαμε ούτε έναν. Αφού τα καταφέραμε με τον Αγιαξ σε δύο αγώνες, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φοβόμαστε ομάδες όπως η Μπριζ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ίσως η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί για την πρώτη θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...