Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Στον… αέρα τα ματς της ΑΕΚ

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ στις 12 Σεπτεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Γίνονται προσπάθειες ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για τις 16 του μηνός, οπότε η «Ένωση» θα αγωνιστεί με τη Χάιντουκ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Λάζαρος Γρύλλης με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ολυμπιακό Στάδιο στο ματς με τον Πανσερραϊκό, ενώ τόνισε ότι γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου οι υπεύθυνοι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας για την αναμέτρηση με την Χάιντουκ.

«Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει η εταιρία. Κάνουμε προσπάθειες να γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Χάιντουκ στις 16 μήνα. Όμως ούτε αυτό είναι σίγουρο. Γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά, καθώς α παίξουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες. Η ΑΕΚ δεν έχει έρθει σε  επαφή με μας και περιμένουμε να συζητήσουμε μαζί της για να δούμε τι θα κάνουμε», είπε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο νωρίτερα από τις 16 Σεπτεμβρίου, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έχει δεσμευτεί απέναντι στη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου. Παράλληλα ο κ. Γρύλλης δεν γνώριζε ότι αν η ΑΕΚ δεν χρησιμοποιήσει ως έδρα της το ΟΑΚΑ στο ματς με τη Χάιντουκ, με βάση τον κανονισμό της UEFA είναι υποχρεωμένη να δώσει και τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς στο ίδιο γήπεδο που θα παίξει με τους Κροάτες.

Ζήτησε Ριζούπολη η ΑΕΚ

Την άδεια να αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη ζήτησε η ΑΕΚ με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στη Σούπερ Λίγκα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντηση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος.

Ωστόσο το γήπεδο της Ριζούπολης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν βελτιωτικά έργα, ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνα της Σούπερ Λίγκας. Πάντως στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι μέχρι τις 12 του μηνός θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Η χωρητικότητα του γηπέδου "Γ.Καμάρας" ανέρχεται στις 14.600 θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...