Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Φωνάζει» ο Άρης για την αλλαγή ημερομηνίας με ΠΑΟ

Συλλαλητήριο στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης ετοιμάζουν οι οπαδοί του Άρη, για να διαμαρτυρηθούν για την αναβολή της αναμέτρησης της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Αιτία της πιθανής αναβολής - ακόμη δεν υπάρχει επίσημη απόφαση απ' τη διοργανώτρια, αλλά αναμένεται να προγραμμαστεί ο αγώνας για την 22η του μήνα - η εκφρασμένη επισήμως αδυναμία αστυνόμευσης του αγώνα απ' την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Οι "κίτρινοι" διαμαρτύρονται και εμμένουν στην πρότασή τους να γίνει ο αγώνας την Παρασκευή 10 του μήνα, ενώ η αστυνομία έχει πει ότι λόγω της ΔΕΘ αδυνατεί να διαθέσει δυνάμεις στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 10-11-12 του μήνα αντίστοιχα.
"Δεν συμβαίνει σε καμία χώρα του κόσμου να δηλώνει επίσημα η αστυνομία ότι δεν μπορεί να προστατεύσει τη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ποιός ξέρει από ποιούς" δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης και συνέχισε:
"Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα πληρώνουμε το 10% στην αστυνομία για την πληρωμή των αστυνομικών ώστε να είναι παρόντες στα γήπεδα. Περιμένουμε απ' τον κύριο Βούγια την δική του τοποθέτηση για το ζήτημα".
Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι με την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα ευνοείται ο Παναθηναϊκός που έχει τραυματίες (π.χ. Σισέ), ενώ οι ίδιοι καλούνται να παίξουν τέσσερις αγώνες μέσα σε δέκα ημέρες.
Στις 16/9 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 19/9 με τον Πανιώνιο, στις 22, αν αποφασιστεί, με τον ΠΑΟ και στις 25-26/9 με τον Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...