Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Καραγκούνης: Το γκολ μας αποδιοργάνωσε


Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Εθνική από τη Γεωργία και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, απέδωσε ο Γιώργος Καραγκούνης το στραβοπάτημα (1-1) της ομάδας στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του EURO 2012. Ο αρχηγός με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως είναι στο χέρι των παικτών να αλλάξουν τα δεδομένα στον όμιλο.

Ο Καραγκούνης είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η Ελλάδα μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και το γεγονός αυτό ήταν ο σοβαρότερος λόγος που δεν κατάφερε να νικήσει.

«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για μας. Πάντα η αρχή είναι ιδιαίτερη και θες να ξεκινάς με τρεις βαθμούς όταν παίζεις στο γήπεδό σου. Το γκολ που δεχτήκαμε μας αποσυντόνισε περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Είμαστε μια ομάδα με νέο προπονητή και αρκετά παιδιά που δεν ήταν βασικά στελέχη τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Αργήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να μπαίνουμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Εμείς μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε είχαμε δεχθεί γκολ. Πολλές φορές είναι λογικό αυτό, αλλά εμάς μας επηρέασε πιο πολύ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και σε ολόκληρο το δεύτερο παίξαμε καλά. Όμως το σοκ από το γκολ στην αρχή μας γέμισε άγχος».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Εθνικής επισήμανε ότι η ομάδα πέταξε δύο βαθμούς σε ένα παιχνίδι που όφειλε να νικήσει και τόνισε ότι πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της ώστε να καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Για την επόμενη αντίπαλο της Ελλάδας, την Κροατία, ο Καραγκούνης δήλωσε πως πρόκειται για δυνατή, ποιοτική και δεμένη ομάδα. Παράλληλα είπε ότι ακόμα είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα όσον αφορά την πορεία της Εθνικής στον όμιλο και ότι και άλλες ομάδες έπεσαν θύματα εκπλήξεων. Πρόσθεσε ότι η ομάδα κόντρα στους Κροάτες θα παρουσιαστεί καλύτερη και τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να μπουν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στο γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...