Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρινάκης: Ρίχνουμε τους τόνους και περιμένουμε καλό θέαμα

Το Σάββατο το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε το ...λάβαρο της επανάστασης με τις οξύτατες δηλώσεις που έκανε για τη διαιτησία, λίγο μετά το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Τέσσερις μέρες αργότερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας έδωσε το σύνθημα να πέσουν οι τόνοι!

“Η αποχώρηση Δαλούκα είναι νέα αρχή. Οποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα πηγαίνει σπίτι του. Για μας είναι πολύ σημαντικό το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναβαθμιστεί και το προϊόν να γίνει όσο καλύτερο γίνεται και θα συμβάλουμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση και οι μεγάλες και οι μικρές ομάδες. Όπως είπα και στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, για μένα είναι πολύ σημαντικό όταν γίνεται ο ορισμός των διαιτητών να μη μας απασχολεί καθόλου και να τον μαθαίνουμε στο γήπεδο. Όταν φτάσουμε στο σημείο να γίνει αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Οι τόνοι πέφτουν και περιμένουμε να δούμε καλό θέαμα στο γήπεδο” δήλωσε ο κ.Μαρινάκης μετά το τέλος της συνεδρίασης του δ.σ. της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο κ.Μαρινάκης φέρεται να παραδέχτηκε πως έκανε λάθος, με τη δήλωση του ότι έγινε “έγκλημα κατά της Ελλάδας”, τονίζοντας πως ήταν υπερβολικός επειδή ...εκνευρίστηκε. Πρότεινε εξάλλου να αναλάβει ο Νικόλας Πατέρας εκπρόσωπος της διοργανώτριας στην ΕΠΟ, αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απέρριψε την πρόταση.

Διάθεση για χιούμορ είχε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. “Το ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον κ. Μαρινάκη!” είπε αποχωρώντας πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του συμβουλίου. Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού εξήγησε γιατί έφυγε νωρίτερα: “Πάω στην Παιανία να συγχαρώ τα παιδιά για χθες!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...