Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάγεβιτς: Από την ΑΕΚ θα εξαρτηθεί η έκβαση του ματς

Από την ΑΕΚ και την απόδοση που θα πιάσει, εξαρτάται η έκβαση του αγώνα της Πέμπτης με την Χάιντουκ (22:05, ANT1), δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της “Ένωσης” ζητά από τους παίκτες να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν (την περασμένη Κυριακή) με τον Πανσερραϊκό.

“Είναι σημαντικό για κάθε ομάδα να ξεκινάει με νίκη. Θα δούμε το αυριανό αποτέλεσμα και μετά θα μπορούμε να οριοθετήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί και με πάθος, προκειμένου να έλθει η νίκη. Να είμαστε μέσα στο ματς για 90 λεπτά. Θέλουμε να είμαστε όπως στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αν και πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Χάιντουκ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με επικίνδυνους παίκτες και δυνατή αριστερή πλευρά. Ωστόσο πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί από εμάς και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε. Δεν έχουμε προγραμματίσει που θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος, γιατί πιστεύω ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το ρυθμό του αγώνα” είπε ο 62χρονος Σέρβος, που μετράει 120 ευρωπαϊκά ματς στην καριέρα του (με όλες τις  ομάδες που δούλεψε) ως προπονητής και αυτή τη στιγμή είναι στη 12η θέση των προπονητών με τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Μπάγεβιτς ερωτηθείς για την περσινή άσχημη παρουσία της ΑΕΚ σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, είπε ότι “όταν χάνεις πάντα στενοχωριέσαι, όμως φέτος δεν είναι οι ίδιες συνθήκες με πέρσι”.

Σχετικά με το θέμα Μπλάνκο και την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ότι υπολογίζει τον Αργεντινό επιθετικό. “..Τον υπολογίζω όπως τον υπολόγιζα, όμως το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του είναι θέμα της διοίκησης”.  Ο ατζέντης του Μπλάνκο φέρεται να έχει ήδη απορρίψει την πρόταση των 500.000 ευρώ (ετησίως) που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Λαγός που δήλωσε: “Μας φοβίζει μόνο ο κακός μας εαυτός. Αν παίξουμε όπως πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Δεν μας χαλάει το γεγονός ότι επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ. Κάθε γήπεδο έχει το δικό του παλμό. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ψυχολογία μας βρίσκεται σε καλό επίπεδο και καθημερινά βελτιώνουμε το ρυθμό μας. Στόχος της ΑΕΚ είναι να πρωταγωνιστήσει. Θα ήταν καλό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά μερικές φορές αυτό που μετράει είναι μόνο το αποτέλεσμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...