Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αφιέρωμα στην «ισπανική αρμάδα» του Άρη από το Telecinco (video)

Ένα ξεχωριστό ρεπορτάζ για την «ισπανική παροικία» του Άρη παρουσίασε το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco, με αφορμή την αναμέτρηση των «κίτρινων» με την Atletico Madrid για το Europa League.

Στο αφιέρωμα του Telecinco, οι Ίβηρες παίκτες του Άρη «αυτοσυστήνονται» (με εξαίρεση τον απόντα από τον αγώνα της Πέμπτης, Toni Calvo), όπως και οι δύο συμπατριώτες τους που αποτελούν μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Το ρεπορτάζ τονίζει τη δραστηριότητα του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων της Π.Α.Ε. Άρης, Antonio Calzado, τον οποίο χαρακτηρίζει «Jorge Valdano του Άρη», παρομοιάζοντας το ρόλο του με εκείνον του γενικού διευθυντή της Real Madrid.

Επιπλέον, δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι η «επίσημη γλώσσα» της ομάδας είναι η ισπανική, στην οποία δίνει όλες τις οδηγίες ο Hector Raul Cuper.

Στο φινάλε, πάντως, ο Ισπανός ρεπόρτερ βγάζει έναν… αέρα υπεροψίας, υποστηρίζοντας ότι η Atletico που νίκησε την Inter και κατέκτησε το European Super Cup, είναι μια ομάδα που… «φοβίζει λιγάκι». Οι απαντήσεις το βράδυ της Πέμπτης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το αντίστοιχο συνοδευτικό θέμα στην ιστοσελίδα του Telecinco, στο οποίο παρουσιάζεται το προφίλ καθενός από τους Ισπανούς άσους του Άρη και μάλιστα για τον Sergio Koke αναφέρεται ότι «…την περασμένη σεζόν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Betis».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...