Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα η Ολύμπια Λάρισας


Αποβλήθηκε και από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ η Ολύμπια Λάρισας.

Οι “πορτοκαλί” του θεσσαλικού κάμπου, που από το 2004 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία της Α1, δεν κατέβηκε στα δύο πρώτα ματς της φετινής σεζόν και βάσει κανονισμών η ΕΟΚ την απέβαλε.

Κανονικά η ομάδα επρόκειτο να αγωνιστεί στην Α2 αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων αποβλήθηκε τον Αύγουστο και υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική, στην οποία όμως επίσης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Η Ολύμπια, που εδώ και ένα χρόνο είχε απορροφήσει και το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΛ, επί της ουσίας δεν είχε διοίκηση τους τελευταίους μήνες και πορευόταν ακέφαλη. Ουδέποτε υπήρξε σχεδιασμός για την τρέχουσα σεζόν και ήταν θέμα χρόνου να παρθεί αυτή η απόφαση από την Ομοσπονδία Μπάσκετ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Σας ενημερώνουμε ότι μετά και τον δεύτερο μηδενισμό του, λόγω μη καθόδου του να αγωνιστεί, το σωματείο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, βάσει των κανονισμών της ΕΟΚ, αποβάλλεται από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2010/11. Κατόπιν αυτού, οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0 και βαθμούς 2-0. Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι και ο αναβληθείς αγώνας της 24/10/2010 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Ολύμπια – ΓΣ Διαγόρας Ρόδου ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΓΣ Διαγόρα Ρόδου με σκορ 20-0 και βαθμούς 2-0».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...